maanantai 28. helmikuuta 2011

Kunniaväkivalta on pimitetty arvojohtajan johdolla

En tänään viitsi edes yrittää kirjoittaa mitään koomista, koska minua vihastuttaa, että Suomessa vasta nyt HS:n aloitteesta keskustellaan maahanmuuttajatyttöjen raakalaismaisesta kohtelusta kunniakulttuurissa.

Asiahan on ollut tiedossa jo vaikka kuinka kauan niin kuin mamuministeri Astrid Thorskin HS:n jutussa sanoo. Thors yrittää vihjailla, että hän kyllä olisi hoitanut asian kuntoon, mutta kun muut eivät muka olleet kiinnostuneita.

Tästä ikävästä aiheesta on vaiettu suvaitsevaisuuden ja monikulttuurin edistämisen nimissä.

Muistan elävästi, että Suomessa kohistiin muutama päivä vuonna 2002, kun Ruotsissa kunniaisä oli murhannut tyttärensä.

Valtiopäivien avajaiset sattuivat silloin olemaan edessä. Presidenttimme Tarja Halonen taisi mainita jotain ohimennen Ruotsin murheellisesta tapauksesta, mutta hänen pääviestinsä oli, että on ennen kaikkea keskusteltava suomalaisten miesten väkivaltaisuudesta.


Arvojohtaja siis siirsi keskustelun monikulttuuria ikävästi varjostavasta kunniaväkivallasta suomalaisten miesten tavanomaiseen väkivaltaisuuteen. Ajattelin silloin, että voihan suomalaisten miesten väkivaltaisuudesta aina keskustella ihan miten paljon vaan, mutta eikö nyt kerrankin keskusteltaisi myös kunniaväkivallasta, koska se on Pohjolassa uusi ilmiö, jota täytyisi jotenkin käsitellä.

Jokin lehti haastatteli valtiopäivien avajaisjuhlallisuuksissa muutamia eduskunnan naisia. He kaikki olivat järisyttävän yksimielisiä siitä, että suomalaisten miesten väkivaltaisuudesta on keskusteltava herkeämättä aina ja kaikkialla ja että keskustelu kunniaisän tekemästä murhasta lietsoo vain ennakkoluuloja erilaisia kulttuureita kohtaan.

Se oli siinä. Kunniakulttuurin käsite jäi avaamatta, koska suomalaiset miehethän ne vasta hirveitä ovat. Jos joitain kunniakulttuuriin viittaavia hirmutöitä on joskus tullutkin esiin, niin Thors ja muut kukkikset ovat äkkiä selittäneet, että murhaajat ovat Suomessa oppineet pahoille tavoille.

Ei siis ole ihme, että viranomaistenkin on ollut vaikea auttaa kunniakulttuurin uhreiksi joutuneita maahanmuuttajatyttöjä, koska eihän sellaista ongelmaa ole edes olemassa. Arvojohtaja Tarja Halonen sanoi niin jo vuonna 2002.

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Uudistettu ylistyslaulu somaleille

Julkaisen uudelleen blogimerkintäni syksyltä 2007 hieman muunneltuna. Tämä on rakkauspuhetta vihapuhelain maassa. Somalithan symboloivat sitä, että Suomi on avartumassa rikkaaksi ja moderniksi monikulttuuriseksi maaksi. Tämä kaikki on vaarassa, jos suomalaiset äänestävät väärin 17. huhtikuuta. Niin ei saa tapahtua.

Somalit ovat maailman lahja Suomelle. He ovat ainutlaatuinen voimavara ja rikkaus. Heitä vain on yhä valitettavan vähän Suomessa. Mitä enemmän somaleita saadaan Suomeen, sitä enemmän kaikenlainen fiksuus, älyn säihke ja sivistys täällä leviävät.

Somalit tuovat tänne valtavasti uusia ideoita, jotka dynaamisessa vuorovaikutuksessa saavat kulttuurin ja talouselämän kukoistamaan.

Ensimmäiset somalit saapuivat Suomeen 1990-luvun alkupuolella, jolloin maamme oli vaipumassa laman syövereihin, mutta somalit toivat tänne niin valtavasti uusia ideoita, että jo 1990-luvun puolivälissä maamme alkoi toipua lamasta.

Valitettavasti somalit ovat aivan liiaksi keskittyneet pääkaupunkiseudun tiettyihin lähiöihin.

Kun olen viettänyt aikaa haisevassa ja umpeutuneessa peräkammarissa pienessä kylässä eteläisellä Pohjanmaalla, olen havainnut, miten autiota ja tyhjää täällä on.

Täällä on paljon tyhjilleen jääneitä taloja ja mökkejä, jotka luovat surullista ja apeaa ilmapiiriä ymmpärilleen. Monet viljelijät valittelevat uskon puutetta tulevaisuuteen.

Tänne tarvitaan somaleita. Voin kuvitella, miten elämä täällä vilkastuisi, jos tönöön jos toiseenkin muuttaisi 20-lapsisia somaliperheitä.

Maatalous alkaisi uudelleen kukoistaa näillä raukoilla rajoilla. Siihen ei tarvittaisi enää edes EU-tukiaisia, sillä somaleilla olisi ideoita joka lähtöön. Uskon, että esimerkiksi khatin viljely kasvihuoneissa loisi arvaamattomia mahdollisuuksia.

Minäkin vaivun täällä ajoittain masennukseen. Jos tuossa ympärillä häärisi iloisia ja toimeliaita somaleita, en olisi enää koskaan masentunut.

Somalit rakentaisivat tänne nopeasti moskeijan, jonka minareetista kaikuvat iloiset ja uskoa antavat äänet herättäisivät koko kylän anivarhain toimeliaaseen puuhailuun.

Taipumus masennukseen johtuu kai geeneistä. Minun geenejäni ei enää tietenkään voi jalostaa, mutta kylän tulevaisuuden turvaamiseksi tänne tarvittaisiin somaleita.

Somalit jalostaisivat nopeasti tämänkin kylän geenit niin, että kaikilla olisi valoisa usko tulevaisuuteen.

Voisiko esimerkiksi Heidi Hautala tehdä jotain? Onko hän jo perustanut suunnittelemiaan työvoiman rekrytointipisteitä Afrikkaan? En ole kuullut asiasta mitään. Oliko se vain puhetta? Mitkä ovat Anni Sinnemäen, Panu Laturin ja Oras Tynkkysen ansiot tässä suhteessa? Onko edes Jutta tehnyt mitään asian hyväksi, vaikka tässä olisi ollut todellinen näytön paikka pääoppositiopuolueelle?
 

Matti Vanhanen (kesk.) edusti puoluetta, joka perinteisesti on ajanut maaseudun asiaa. Miksi hän ei pääministerinä hallituksineen tehnyt mitään somaleiden ja muidenkin afrikkalaisten asuttamiseksi tänne vähäveriselle maaseudulle?

Unohtiko Vanhanen maaseudun? Luottiko hän sittenkin isänsä Tatu Vanhasen esittelemiin väärämielisiin älykkyystutkimuksiin, vaikka on muuta väittänyt? Onko Matti Vanhanenkin piilorasisti?

Nyt on Mari Kiviniemen vuoro yrittää. Hyväksyn, jos Kiviniemi kotiseuturakkautta tuntien asuttaa ensiksi Jalasjärven somaleilla, mutta heti seuraavaksi haluan kymmeniä tuhansia somaleita myös Kyrönmaalle.

Somaleiden asiantuntemusta ja lahjakkuutta olisi käytettävä hyödyksi myös maamme nykyisten talousvaikeuksien voittamiseksi. Olen varma, että talousvaikeuksien syynä on nimenomaan se, ettei somaleita ole kuultu.

Kouluissa on opetettava rehellisesti, että somalit ovat maailman lahja Suomelle unohtamatta korostaa, että somaleiden ansiosta Suomi saavutti viime sodissa torjuntavoitot. Apurahoja olisi myönnettävä erityisesti sellaiselle taiteelle, joka valaisee kirkkaasti somalit umpimielisten suomalaisten yössä.

Lopetan tällä kertaa tähän, koska en enää keksi lisää somaleiden ylistystä, mutta jos tänne kylään todellakin muuttaisi somaleita erittäin runsaasti, kynäni tai oikeastaan näppäimistöni alkaisi oikein laulaa ylistystä heille.

 

Liitän tähän vielä erään pätevän sotahistorioitsijan ja sotiemme veteraanin vapaamuotoisen ja rehellisen kuvauksen somaleiden osuudesta viime sodissa. Tätä olisi kouluissa opetettava: 

"Somalit pelastivat Suomen viime sodissa kahdesti.

Ensimmäinen kerta oli, kun suomalaisten rintama murtui talvisodassa Kannaksella joulukuun puolenvälin jälkeen Summassa. Neuvostopanssarit tunkeutuivat siellä suomalaisten asemiin vahvan tykistökeskityksen turvin. Päämaja hälytti paikalle somalien 5. rakuunapataljoonan, joka kaksi vuorokautta tauotta käytyjen kiivaiden taisteluiden myötä sai vallattua asemat takaisin. Mannerheimin kerrotaan luovuttaneen marsalkansauvansa rakuunapataljoonan johdossa olleelle somalille, tunnustuksena Suomen pelastamisesta.

Toinen kerta oli kesän 1944 rajuissa torjuntataisteluissa. Tali-Ihantalan tulimyrskyssä 3. heinäkuuta pelokkaat suomalaiset pötkivät pakoon, jättäen asemansa. Paikalle kutsutut somalien reservit suorittivat vastahyökkäyksen, ja pistivät iivanan käpälämäkeen. Toista kertaa puna-armeija ei siltä rintamalohkolta enää uskaltanut yrittää, ja vähin äänin puna-armeija alkoi vetää joukkojaan Euroopan rintamalle.

Suomalaisten syväänjuurtunut rasismi on estänyt näiden urotekojen tunnustamisen. Näihin päiviin asti on uskoteltu, että suomalainen sotilas oli talvisodan ihmeen takana. Mannerheim-ristejä ei somalien sankareille haluttu antaa (kansan rasismin johdosta), mutta tuo aiemmin kuvattu marsalkansauvan luovuttaminen kertoo yksiselitteisesti, kenelle kunnia kuuluu."

lauantai 26. helmikuuta 2011

Perusasioita oppimassa

Syytän vihreitä siitä, että olen koko lauantaipäivän ollut sidottuna peräkammariini, omaan haisevaan Impivaaraani ilman impeä.

Vihreiden puoluevaltuuskunta on kokoustanut Iisalmessa. En ole kyennyt lähtemään pois tietsikan ja netin ääreltä, koska minua on jänskättänyt, mitä kaikkea he siellä keksivätkään.

Anni oli niin kankkusessa iltaisista punaviinikekkereistä, ettei kyennyt puhumaan perussuomalaisten vaaliohjelmasta, koska pelkäsi oksentavansa.

Onneksi sain haastattelun puoluesihteeri Panu Laturilta.

- Jos Timo Soini pääsee valtaan, voimme sanoa hei hei kansainvälisyydelle, luovalle vapaalle ilmapiirille ja avoimuudelle, Laturi vastasi ennen kuin ehdin kysyä mitään.

Minä: Niin, puoluesihteeri Laturi, mistä te vihreät oikein ammennatte oikeassaolemisenne.

Laturi: Kyllä se ihan meistä itsestämme, meidän sisältämme kumpuaa ja pulppuaa.

Minä: Se on siis ehtymätön lähde.

Laturi: Tosi on. Kun on vapaa ja avoin, on aina oikeassa.

Minä: Millaisena näette Suomen poliittisen tulevaisuuden?

Laturi: Tähtään kaksipuoluejärjestelmään. Vihreät olisi tietenkin toinen puolue ja toinen Vasemmistoliitto. Tämä järjestelmä rakentuisi moraalin ja eettisyyden varaan. Järjestelmän etuna on, että molemmat puolueet ovat samaa mieltä kaikesta, etenkin moraalista ja eettisyydestä.

Minä: On arvioitu, että perussuomalaisten kannatus rakentuu suurelta osin vihreiden pelkoon.

Laturi: Meitä on syytä pelätäkin, jos on väärässä ja väärää mieltä.

Minä: Olette sanonut, että yhtenäiskulttuuri ja kansallismielisyys ovat mennyttä aikaa. Millainen on uusi ihminen?

Laturi: Punavihreä euvostoihminen.

Minä: Neuvostoliitossa kehitettiin neuvostoihmistä.

Laturi: Sieltä me olemme tämän idean kopsanneetkin. Me vihreät olemme innokkaita kierrättäjiä. Tämä on ainoa tie vapauteen.

Minä: Sanoitte, että vain vihreät voivat estää perussuomalaisten pääsyn hallitukseen. Miten se onnistuu?

Laturi: Puhumalla viisaita kuten minä esimerkiksi juuri puhun.

Minä: Uskovatko äänestäjät teitä?

Laturi: Heillä ei ole muuta vaihtoehtoa, koska muuten suljemme heidät umpeutuneeseen Suomeen. Vihreiden totuus on absoluuttinen, kun taas persujen totuus on subjektiivinen.

Minä: Hei, hei.


Laturi lakkasi toimimasta, Panu sammui ja oli ihan heihei. Riensin Iisalmesta Helsinkiin, jossa Jyrki Katainen julkisti kokoomuksen vaaliohjelmaa. Katainen valitteli, etteivät talouden perusasiat ole persuilla hallussa. Sain tilaisuuden tehdä Kataiselle pari kysymystä.

Minä: Puheenjohtaja, valtiovarainministeri Katainen, mistä te olette löytänyt talouden perusasiat?

Katainen: Kieltämättä minäkin etsin niitä kauan, mutta lopulta löysin ne Kreikasta.

Minä: Voisitteko lyhyesti luonnehtia näitä perusasioita.

Katainen: Kun antaa takauksen epävarmalle kohteelle, joutuu lopulta maksamaan itse kaiken.

Minä: Eikös tämän olisi voinut Suomessakin oppia? Kaikkihan tietävät, että jos takaa jonkun huithapelin vekseliä, niin joutuu lopulta sen itse maksamaan.

Katainen: Suomessa saatu talousoppi ei ole niin arvokasta kuin kansainvälinen talousoppi.

Minä: Vannotte siis kansainvälisyyden nimiin myös talouden perusasioissa.

Katainen: Ehdottomasti.

Minä: Oletteko nyt täysinoppinut?

Katainen: En ihan vielä. Aion suorittaa jatko-opintoja Portugalissa ja Espanjassa. Opiskelen myös talouden dominoteoriaa eri EU-maissa.

Minä: Ministeri Katainen, vielä yksi kysymys, mistä persut voivat saada talouden perustietoja.

Katainen: Minultapa tietysti. Minä en säästele tietojani.

perjantai 25. helmikuuta 2011

Soininvaara haluaa persupalveluministeriksi

- Persut, kiltit persut, ottakaa minut hallitukseenne, vaikka alhaisesti koulutettuja amiksia olettekin. Minä niin haluaisin taas hallitukseen. Minulle kelpaa persupalveluministerin salkku. Olin ennen peruspalveluministeri. Sehän on melkein samankuuloinen virka. Molemmissa ministerin paikoissa on kaikki samat kirjaimet.

Lisensiaatti Osmo Soininvaaran hätätäapuhuuto kaikuu kuuroille korville Katajanokalla. Persut eivät notkauta sille korvaansa. Heillä ei ole nyt aikaa kuunnella kaikkien marginaalipuolueiden jokaisen edustajan pyyntöä.

Toimittaja työntää karvamikkiä Timo Soinin kitalakeen. - Puheenjohtaja Soini, miten reagoitte Osmo Soininvaaran hätähuutoon.

- Minulla on tässä juuri oman puolueen vaaliohjelman esittely menossa. Perusteettomista turvapaikkahakemuksista on karsittava, vastaa Soini.

Tuuli pauhaa ja tuisku tuivertaa Soininvaaraa kohti myös vihreiden naisten suunnalta.

- En tyypillisenä vihreänä arvoliberaalina ja akateemisesti koulutettuna naisena kerta kaikkiaan voi suvaita avoimen rasistista, homofobista ja taantumuksellisesta populistipuoluetta. Näen kaiken aivan mustana, sanoo Vihreiden naisten vs. pääsihteeri Anna Moring pikaisesti koolle kutsumassaan tiedotustilaisuudessa.

 - Ruotsissa kaikki muut puolueet irtisanoutuivat jo ennen vaaleja yhteistyöstä rasistipuolue Ruotsidemokraattien kanssa. Tämä siitä huolimatta, että he päätyivät vaa’ankieliasemaan hallitusta muodostettaessa. Suomessa vastaavaa ei ole tehnyt kukaan muu kuin Vihreät. Minä kuulun vihreään jengiin juuri siksi, ettei se suostu minkäänlaisiin yhteyksiin hauveli-oinosten kanssa.

- Ruotsissa kaikki olisi jo erotettu toisin kuin täällä taantumuksellisessa ja rasistisessa Suomessa.

Tässä vaiheessa minä saan tilaisuuden haastatella Anna Moringia.

Minä: Tutkija, vt. pääsihteeri Anna Moring, aivan aluksi haluaisin kiit...ei vaan kysyä, mikä on teidän sukupuolenne.

Moring: Tuo oli hyvä kysymys. Olen tutkitusti sukupuolineutraali. Minä olen muuten vs. pääsihteeri.

Minä: Ketkä kaikki olisi teidän mielestänne erotettava ja mistä?

Moring: Ensinnäkin Osmo Soininvaara olisi erotettava omasta sukupuolisesta suuntautumisestaan täysin neutraaliksi. Se on ihan vaaraton leikkaus, johon Soininvaara saa puudutuksen. Hän vapautuu levottomista ajatuksista. Toiseksi Timo Soini olisi erotettava persuista ja lähetettävä suvaitsevaisuuskasvatusleirille.

Minä: Ovatko nämä täysin realistisia vaatimuksia?

Moring: Jos kysyjällä on epäilyksiä, myös hän saa lähteä Timo Soinin seuraksi kovennetulle suvaitsevaisuuskasvatuskuritusleirille.

Minä: Sehän sopii oikeastaan hyvin. Olen aina halunnut tutustua Soiniin ja kuulla hänen populismin teorioistaan ja visioistaan. Mutta mennäänkö ensin punaviinille?

Moring: Suomessa tulee toteuttaa monialainen, läpäisevä transsyrjinnän kartoitus, jonka yhteydessä ehdotetaan toimenpiteitä transfobian ja transsyrjinnän vähentämiseksi.

Minä itsekseni: No nyt se rupes puhumaan ihan omiaan asian vierestä. Taitaa olla vähän seko. Ei toi mitään juomaa tai muita aineita tarvitse.
Toi on varsinainen valopää.

torstai 24. helmikuuta 2011

Suomen vihervasemmistolaiset pakolaisiksi Ruotsiin

Ruotsalainen Expressen-lehti uskoo, että Suomesta lähtee poliittisia pakolaisia Ruotsiin, jos Timo Soini nousee Suomessa vaalien jälkeen hallitusvaltaan. Expressen säälittelee Suomea. Stackars Suomi.

Mietin nopeasti, keitä suomalaisia joutuisi hakemaan Ruotsista poliittista turvapaikkaa. Mieleeni tulivat ainakin Tuija Brax, Eva Biaudet, Astrid Thors, Ville Niinistö, Mika Illman, Ritva Viljanen ja Tarja Halonen.

Heidän täytyisi todistaa kokeneensa vainoa tai pelkäävänsä henkensä puolesta poliittista vainoa mielipiteidensä vuoksi soinilaisessa Suomessa. Se olisi heille helppoa kuin heinänteko.

Miten pieleen on mennytkään Tuija Braxin kunnallisvaalien jälkeen saama idea järjestää oikeaoppisuuskoulutusta väärämielisille kunnallisvaltuutetuille.

Vyöry on vain kasvanut aivan hurjaksi ja jo nyt Ruotsin kolmanneksi suurin iltapäivälehti kutsuu oikeaoppiset pakolaisiksi Ruotsiin.

Toisaalta ajattelen kauhulla sitäkin mahdollisuutta, että Brax, Biaudet, Thors, V. Niinistö, Illman, Viljanen ja Halonen eivät ole moksiskaan, vaan jäävät Suomeen.

Se on peloistani pahin.

Jos edes kymmenisen tuhatta vihervasemmistolaista naista lähtee pakolaisiksi Ruotsiin, niin sekin riittäisi minulle, vaikka he eivät aivan vallankäyttäjien kuohukermaa olisikaan.

Tässä yhteydessä haluan muistuttaa, mitä natsi- ja rotutohtori Jussi Halla-aho on uhannut. Hän on uhannut raiskata kaikki vihervasemmistolaiset maailmanparantajat ja heidän äänestäjänsä.

“Raiskaukset tulevat joka tapauksessa lisääntymään. Koska näin ollen yhä useampi nainen tulee joka tapauksessa raiskatuksi, toivon hartaasti, että uhrinsa sattumanvaraisesti valitsevien saalistajien kynsiin jäisivät oikeat naisihmiset. Vihervasemmistolaiset maailmanparantajat ja heidän äänestäjänsä.”

Tuo kammottava uhkaus löytyy muun muassa tämän demarinaisen blogikirjoituksen lopusta. Lisäksi se on ollut useita kertoja Ylen tv-uutisissa.

Halla-ahoa on yritetty metsästää ja tuomita vankilaan, mutta turhaan. Hän sai vain pienet sakot uskonrauhan rikkomisesta kutsuttuaan islamia pedofiiliuskonnoksi.

Enää petoa ei voi pysäyttää.

Vihervasemmistolaiset naiset: Pelätkää, vaviskaa ja lähtekää jo nyt pois Suomesta ennen kuin teidät raiskataan. Jättäkää Suomi niin kauan kuin vielä on aikaa!

Pyydän tätä oman turvallisuutenne vuoksi.

Me voimme Suomeen sitten taas yhdistää lisää somaleiden suurperheitä, kun teiltä vapautuu ikään kuin paikkoja. Ei täältä väki pääse loppumaan. Ei sitä tarvitse pelätä. Väestön laatu ja älykkyystaso vain paranevat. Geenipohja rikastuu.

keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Nukkuvilta jättipotti persuille

Tosi siitä vielä tulee.

- Tässä on menossa suomalainen vallankumous. Pienimuotoinen, suomalaiseen hyvinvointivaltioon sopiva hiljainen vallankumous, arvioi tutkimuspäällikkö Juho Rahkonen Taloustutkimuksesta.

- Perussuomalaiset on keräämässä jopa 200 000 äänestäjää niin sanotusta nukkuvien puolueesta, kertoo MTV3:n 45 minuuttia

- Nukkuvat eivät aikaisemmin löytäneet poliittista kotia itselleen ja nyt tämä uusi kansallismielinen työväenpuolue tarjoaa kanavan poliittiselle mielenilmaukselle, Rahkonen sanoo.

Historian siivet havisevat. Täytyy minunkin varmaan lähteä liikkeelle täältä peräkammarista, jos Timo Soini saapuu esiintymään muutaman kymmenen kilometrin säteelle. En tällaisia vaaleja varmaan enää näe, enkä ole ennen nähnyt. Pikkupuolue nousee kertaheitolla Suomen suurimmaksi puolueeksi.
Veti hymyä huuleen tuo Soinin lause: "Kyllä poliittista puhetta tullaan kuuntelemaan, kun joku sellaisen pitää." Uskon, että näin on, kun puheen pitää Soini. Hän on seuraavien viikkojen tähti, joka vetää väkeä. Perussuomalaiset puolesta tai vastaan on eduskuntavaalien teemana

tiistai 22. helmikuuta 2011

Sarjatulta johtajille

Tänään olen mielenmaisemani reunalla pohtinut, onko tässä mitään järkeä.

Ajatuksissani on ollut myös kaksi johtajaa, Tarja Halonen ja Muammar Gaddafi.

En välitä siitä, että yliluutnantti kutsui demarinaista virheellisesti kommunistinaiseksi. Olen miettinyt, miten paljon Tarja Halonen vähentää demareiden kannatusta huhtikuun eduskuntavaaleissa.

Viime itsenäisyyspäivän juhlat Linnassa näyttivät siltä, että homot, lesbot ja muut vähemmistöt tanssivat kristallien loisteessa kaiken kansan yläpuolella framilla ja että Halonen hymyilee maireasti ja nostelee molempia peukkuja.

Tavallisen kansan tehtäväksi jää katsella syrjässä, pitää suu kiinni, suvaita ja maksaa tämä kaikki. Ja kaupan päällisiksi pitää vielä kustantaa kalliita ja turhia ylellisyysvessoja jonnekin Sambiaan.

Halosen ylipäällikkyydestä puolustusvoimissa ensimmäisenä mieleeni tulee, että hän on kammennut Suomen väkisin jalkaväkimiinat kieltävään sopimukseen, vaikka suuri naapurimme Venäjä ei ole siihen liittynyt. Hän varmaan pelkäsi, että venäläiset loukkaavat itsensä Suomen miinoihin. Ylipäällikkö vei Suomelta halvan, tehokkaan ja puolustuksellisen aseen.

Sellaista ylipäällikköä saa nimitellä vaikka lesbokommariksi, joka heikentää maanpuolustuskykyä tarkoituksellisesti.

Lisäksi Halonen on myös ylipäällikkönä ottanut tärkeimmäksi tehtäväkseen huolehtia sukupuolisten vähemmistöjen asemasta puolustusvoimissa. Niin tästä uudesta uutisesta ilmenee.

Muammar Gaddafista on mieleeni tullut Nicolae Ceausescu teloittajien edessä. Ceausescu kuoli sarjatuleen.

maanantai 21. helmikuuta 2011

Vastauksia läheisille demareilleni

Eräs demaritoimija kysyi näkemyksiäni toimittajista. Kysymys kuului: - Olen lukenut että toimittajat ovat sellaista laumaa, että ne vaihtavat aatetta kuin vaatetta. Aina uuden trendin perässä juostaan. Mistähän se johtuu? Onko ne keskimääräistä pinnallisempaa sakkia vai onko niillä tarvetta manipuloida ihmisiä omaksi huvikseen.

Eräs toinen demaritoimija muistutti minun olleen 30 vuotta demari ja huomautti, että painajaisia varmaan riittää.

Keskustelua aiheesta on käyty fb-seinälläni.

On totta, että olin noin 30 vuotta demari, melko tasan tarkkaan yhtä kauan kuin työskentelin toimittajana demareiden palveluksessa. Minulla oli jäsenkirja ja ihan oikeaa aatettakin. Muiden puolueiden jäsenkirjaa minulla ei ole ollut. Olin kirjoittaa, etten aio ottaakaan, mutta eihän sitä koskaan tiedä, jos tulee jokin hyvä työtarjous. Jätkän täytyy porskuttaa ja uskoa tulevaisuuteen.

Äänestin 70-luvulla alle 25-vuotiaana parissa vaaleissa kommunisteja ja ajattelin, että eteläiset Baltian veljeskansat ovat onnellisia, kun ne saavat kuulua Neuvostoliittoon. Kerran äänestin kepuakin, kunnes vaihdoin be...siis demarivaihteelle. Demarina minulla oli useimmiten Toyota niin kuin nykyäänkin. Demarina Toyotat olivat aina uusia. Olin 70-luvun lopulla kerran vähällä ostaa Ladan, mutta onneksi päädyin Toyotaan.

Nykyinen Toyota Corollani on vanha. Otin siitä kuvan laajakulmalla, jotta se näyttäisi pitemmältä melkein limusiiniltä.
En sentään koskaan ole ollut vihreä ja feministi niin kuin useat nykyiset toimittajat. Minua ei siis voi syyttää aivan täydelliseksi tuuliviiriksi.

Fb-kaverini demaritoimija arvioi minua, kun olin ilmaissut mielipiteenäni, että ylimieliset demaripomot elelevät noin valovuoden päässä suomalaisista ja heidän arjestaan; arvio meni siis näin: - Elelet syrjässä syrjääntyneenä kissojen kanssa. Vai onko se sitä nykyistä suomalaisuutta. Täältä kaupungin seasta on vaikea erottaa todellisuutta. Ehkä meitä vaan on moneksi.

Seuraavissa vaaleissa aion äänestää Perussuomalaisia ennen kaikkea siksi, että olen vuosikymmenten aikana kyllästynyt kurkkuani myöten ns. tavallisten suomalaisten halveksimiseen, ylhäältä alas katsovaan valistamiseen, pakkosuvaitsevaisuuteen ynnä muuhun sellaiseen. Olen usein kirjoittanut näistä asioista. Sitä köyttä täällä piisaa.

Aloin nähdä Perussuomalaisen nousun vuosia sitten. PS:n hyvä menestys syksyn 2008 kunnallisvaaleissa ei ollut minulle mikään yllätys.

Viime syyskuussa sain ahaa-oivalluksen, että Perussuomalaiset saattavat nousta suurimmaksi puolueeksi kevään 2011 eduskuntavaaleissa. Lähetin oivalluksestani viestin läheiselle demarilleni. Hän uhkasi muuttaa pois Suomesta. Itse asiassa hän varmaan piti viestiäni vanhan syrjäytyneen äijän katkerana horinana.

Vastasin ja vastaan kysymykseen, millaisia toimittajat ovat: - Useat toimittajat haluavat käyttää valtaa, manipuloida, päättää siitä, mitä ihmiset tietävät ja ajattelevat. Toimittajajärjestelmä tekee kaikkensa saadakseen poliittisen järjestelmän näyttämään epäuskottavalta. Uskon romahtaessa poliitikkoihin, usko toimittajiin kuitenkin romahtaa samalla. Se on toimittajille yllätys, koska he niin narsisteja ja ylimielisiä. Toimittajat ovat ajavinaan kansan asiaa. Tosiasiassa he kuitenkin halveksivat ns. tavallisia kansalaisia ja katsovat olevansa päteviä valistamaan kansalaisia oikeaan ajatteluun suodattamalla ja valikoimalla tietoa. Internetin aikakaudella toimittajat ovat kuitenkin nopeasti menettämässä valtaansa.

Toimittajien mission kiteytin joulukuussa 2008 blogissani näin. Esimerkiksi HS:n toimitus on ajanut yhtä ainoaa oikeaa ideologiaa.

Ihmetteleekö joku, miksi HS:n levikki laskee ja miksi luottamus siihen rapisee? 

On minulla neuvonantajia. En minä kaikkea omasta päästäni vetele. Tässä on nuorin ja herkin neuvonantajani:

lauantai 19. helmikuuta 2011

Vihreät Suomen ainoa suvaitsevainen puolue

Me vihreät olemme Suomen ainoa suvaitsevainen puolue. Me vihreät olemme Suomessa ainoa puolue, joka ei suvaitse suvaitsemattomuutta.

Tällaisia sloganeita olen kehitellyt vihreiden vaalityöhön. Idean sain Jyrki Kasvin blogista, jossa hän sanoo, että vain suvaitsemattomuutta emme suvaitse. Sitä ennen Ville Niinistö paheksui Stefan Wallinia lausunnosta, että RKP on valmis hallitusyhteistyöhön myös Perussuomalaisten kanssa.

Olen kuvitellut Senaatintorille vanhan ajan suurta yleisötilaisuutta, jossa Tuija Brax julistaa, että vain suvaitsemattomuutta emme suvaitse. Braxin päättäväinen ääni kaikuu kaikkialle Suomeen. Kansanjoukot taputtavat innokkaasti.

Puhujaksi on hankittu myös Satu Hassi tuomaan tilaisuuteen vanhemman polven Hertta Kuusismaista uskottavuutta. Hassin ääni kohoaa melkein falsettiin, kun hän huutaa, että suvaitsevaisuuden tie on myös Suomen tie.

Lopuksi Anni Sinnemäki pitää pitkän linjapuheen aiheesta Vihreät Suomen ainoana suvaitsevaisevana puolueena, joka ei suvaitse suvaitsemattomuutta. Anni tuomitsee kaikki muut puolueet suvaitsemattomiksi, koska ne eivät ole torjuneet yhteistyötä Perussuomalaisten kanssa. Suosionosoitukset ovat pitkiä ja melkein loputtomia.

Mutta loppuvathan ne lopulta, koska Annin pitää päästä punaviinille.


Suosionosoituksista tuli vielä mieleeni vanha tarina Stalinin puheista, että kukaan ei uskaltanut keskeyttää suosionosoituksia ensimmäisenä. Kaikki tietenkin pelkäsivät, että ensimmäisenä taputtamasta lakannut joutuu vankileirille. Stalinin puhetilaisuuksiin piti kehittää jokin äänimerkki, josta kaikki tiesivät, että nyt saa taputtamisen lopettaa.

torstai 17. helmikuuta 2011

Verenhimoinen vihreä kirkonmies

Tällaisina päivinä olen perhanan tyytyväinen, että erosin kirkosta jo aikoja sitten. Vihreitä lähellä oleva kirkonmies ja filosofi Juha Sihvola vaikuttaa sangen verenhimoiselta oikeaoppisuudessaan ja toisinajattelijoiden vainoamisessa.

Sihvola kirjoittaa Helsingin Sanomissa, että maahanmuuttokriitikot ja maahanmuuttokriittiset liikkeet olisi eliminoitava, ehkäpä suorastaan likvidoitava. Mitenpä muutenkaan voi ymmärtää Sihvolan ilmaisua: - Niiden edustajille ei voida antaa sijaa siinä järjellisten katsomusten konsensuksessa, jonka osapuolten vastuulla on isänmaan tulevaisuus

Vihreitä lähellä oleva filosofi Sihvola on aiemmin puolustanut poikien ympärileikkausta.

Professori Juha Sihvola valittiin Helsingin seurakuntien yhteisen kirkkovaltuuston ensimmäisessä varsinaisessa kokouksessa valtuuston puheenjohtajaksi kahdeksi seuraavaksi vuodeksi.

Persukauhu on levinnyt kirkkoonkin. Tulemme varmaan näkemään tämän kauhun ilmentymiä yhä enemmän lähiviikkoina.

tiistai 15. helmikuuta 2011

Saamme rakastaa Suomea

Pomolta ja minulta päivän mietelmä:

Toisia ei saa vihata, mutta omaa Suomea ja omia suomalaisia on aina lupa rakastaa.

maanantai 14. helmikuuta 2011

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Miksi inhoan suomalaisia feministejä?

Minä inhoan suomalaisia feministejä ihan sikana yötä päivää.

En väitä, että kaikki feministit ovat tällaisia, joihin olen saanut tutustua, mutta he ovat leimanneet koko käsitteen.

Tyypillisen tuntemani feministin mielestä:

- Kaikki suomalaiset miehet ovat sikoja.

- Kaikki muslimimiehet ovat ihanan erilaisia.

Tarvitseeko enempää perustella?

No, ehkä vielä sillä tavalla, että feministin mielestä tyypillisellä suomalaisella miehellä ei ole sananvapautta. Syy: se nyt vain on niin typerä.

lauantai 12. helmikuuta 2011

Palaa luokseni Kyröönjoelle!

Muuntelin hieman Palaja Sorrentoon sanoja.

Tääl on laulut ihanimmat ja Kyröönjoen ääni suloosin. Älä hylkää mua. Sua rukoilen ja pyydän. Palaja luokseni Kyröönjoelle!

torstai 10. helmikuuta 2011

Olen riippuvainen suomalaisesta naisesta

Olen riippuvainen suomalaisesta maisemasta ja suomalaisesta naisesta.

Mitäpä sitä kieltämäänkään.

Ero suomalaisesta maisemasta ja suomalaisesta naisesta aiheuttaa minulle pahoja riippuvaisuusoireita.

Olen ollut tästä hoidossakin. Siellä ne kyselivät, olenko riippuvainen jostain aineesta, alkoholista,
huumeista.

Vastasin, että olen riippuvainen suomalaisesta maisemasta ja suomalaisesta naisesta.

Eivät ymmärtäneet. Yöllä jokin toinen asiakas tuli tarjoamaan minulle ryyppyä. Sanoin, etten missään
tapauksessa ota ja että saan kyllä ryypyn silloin, kun haluan. Minulla alkoi olla surrealistinen
tunnelma.

Kysyin, mistä voisin saada suomalaisen maiseman ja suomalaisen naisen. Ei hänkään osannut vastata.

Seuraavana päivänä terapiassa sosiaalitantat taas kysyivät, milloin olen viimeksi nauttinut alkoholia.

Vastasin, että keskiolutta olen joskus siemaillut, ehkä viimeksi pari viikkoa sitten.

- Mutta voitteko neuvoa minulle, miten pääsisin eroon suomalaisesta maisemasta ja suomalaisesta
naisesta. Minulla on sellainen ongelma, etten osaa nauttia suomalaisesta maisemasta ilman suomalaista
naista, kyselin.

Terapeutit löivät viisaat päänsä yhteen ja julistivat lopullisen diagnoosin: Olen pahasti riippuvainen jostain erittäin vahvasta aineesta.

Hoito oli aika kallista. Onneksi yhteiskunta maksoi.

Rakkaat lukijat! Tämä on kertomus minusta itsestäni. Tämä tarina on tosi.

Näette EU-lipun.

Nykyään mietin jopa sitä, oliko Suomen EU-jäsenyys täydellinen fiasko. Naureskelin aikoinani suomalaiselle naiselleni, joka sanoi, että EU on uusi Neuvostoliitto.

Haluaisin takaisin suomalaisen naiseni, joka tosin nykyään pitää EU-jäsenyyttä suurena onnena. 

Kuva: Rankka Rankkalainen.

tiistai 8. helmikuuta 2011

Jutta Urpilainen myönsi haastattelun

Ranskan kaikkien aikojen tunnetuin ja menestyksekkäin sosialisti Ségolène Royal vieraili Suomessa tuomassa vetoapua SDP:n vaalivankkureille.

Sain tilaisuuden haastatella puheenjohtaja Jutta Urpilaista vierailun tuloksista.

Minä: Puheenjohtaja Urpilainen, mikä oli keskeinen viesti, jonka otitte vastaan ranskalaiselta arvovieraalta?

Urpilainen: Meidän on Suomessakin ryhdyttävä kutsumaan itseämme rehellisesti sosialisteiksi.

Minä: Sano vaan reilusti sosialisti! Niin...tuota anteeksi...minä otin äsken hieman liikaa Koffia ja rupesin muistelemaan vanhaa Tauno Palon esittämää mainosta: Sano vaan reilusti Koff!

Urpilainen: Se sopii meille oikein hyvin. Olkaamme reilusti sosialisteja. Meillä on jakovaraa. Kestävyysvaje on voitettu. Mutta kuka on Tauno Palo? Tämä on minulle aivan vieras nimi. Sen nimistä ei ole meillä puolueessa jäsenenä, enkä muista tavanneeni Linnan juhlissakaan koskaan ketään Tauno Palo -nimistä vierasta.

Minä: No, hän on eräs entisaikojen näyttelijä. Mutta ei nyt juututa menneisyyteen, vaan katsotaan tulevaisuuteen. Mitä te Suomen sosialistit aiotte nyt sosialisoida?

Urpilainen: Ihan kaiken.

Minä: Eikö se ole hieman liikaa?

Urpilainen: Se ei ole läheskään tarpeeksi.

Minä: Puheenjohtaja Urpilainen, voisitteko vielä mainita jonkin ranskalaisen arvovieraan hienon ajatuksen.

Urpilainen: Kiinalainen oikeusjärjestelmä on nopeampi ja tehokkaampi kuin länsieurooppalainen. Israel on uusi natsi-Saksa. Maahanmuuttajat ovat hyödyllisiä. Ihmiset ovat liikkuneet aina. Eurooppalaiset kaupungit olisivat täynnä jätteitä ilman maahanmuuttajia.

Minä: No siinähän jo tulikin paljon suuria viisauksia. Niiden kunniaksi tekisi mieli ottaa Koffia. Mennäänkö Juttutupaan?

Urpilainen: Jees vii kän.


Juttutuvassa joimme yhteensä noin 20 tuopillista Koffia. En muista, kumpiko joi enemmän. Urpilainen maksoi kaiken eduskunnan luottokortilla. Illan aikana selvisi muun muassa seuraavaa:

Jutta Urpilainen ihailee tavattomasti Ruotsin sosialidemokraattien kirkkainta tähteä Mona Sahlinia, joka on seuraavaksi joskus maaliskuun lopulla tulossa Suomeen työntämään Suomen sosialistien vaalirattaita. Urpilainen sanoi, että Sahlin on saavuttanut lukuisia menestyksellisiä torjuntavoittoja.

Sahlinin ajatuksista Urpilaiselle rakkain on tämä: Vi socialdemokrater kommer aldrig, aldrig någonsin, aldrig någonstans, aldrig någon gång att göra oss beroende av Sverigedemokraterna. Aldrig!

Urpilaisen mukaan se tarkoittaa suomeksi, että sosialismi kulkee lopullista voittoa kohti.

Sahlinilla on suunnitelma valmiina Perussuomalaisten eristämiseksi yhteiskunnallisesta ja poliittisesta toiminnasta sekä koko sivistyneestä maailmasta. Urpilaisen mukaan Sahlin on korostanut, että vastaavanlainen suunnitelma on toiminut Ruotsissa hyvin Ruotsidemokraattien kohdalla.

Sahlin on luonnehtinut suunnitelmaa erittäin demokraattiseksi, koska se suuntautuu sellaisia epädemokraattisia voimia vastaan, jotka haluavat mustamaalata tietyn väestöryhmän, siis muslimimaahanmuuttajat, joilla olisi tarjota upeita perinteitä ja hienoa vanhaa sivistystä niin Ruotsille kuin Suomellekin.


Sahlin iloitsee erityisesti siitä, että niin Ruotsissa kuin Suomessakin päästään eroon sellaisista tylsistä perinnöttömistä perinteistä kuin joulu ja juhannus.

- Voimme viettää ainaista voiton päivää, kiteytti puheenjohtaja Urpilainen.

maanantai 7. helmikuuta 2011

Vihreiden kauhu: umpimielinen suomalainen

Luettuani Anni Sinnemäen varoitukset umpimieli-Suomesta ajattelin kuvin esitellä aihetta.

Tässä on tyypillinen umpimielinen suomalainen.
Kuvaa käsittelemällä hänestä saa hieman valoisamman ja vihreämmän tyypin.
Mutta sama umpimielinen suomalainen se on edelleen. Tämä mies ei varmasti äänestä vihreitä.

Tässä on umpimielisen suomalaisen umpimielinen kynsi.
 
Hyi kun on kamala! Eikö olekin, Anni.

Umpimielinen suomalainen ei syö haudutettua sorsaa ja juo kolmea pullollista viiniä valtion laskuun viiden tunnin työpalaverissa.

Tässä ovat umpimielisen suomalaisen haisevat ruoka-aineet.
Impivaarassa on vaarana kamala haju niin kuin Jyrki Kasvi on sanonut. Mutta mistähän tänne saisi avaramielisen immen? Voivatko Anni ja Jyrki neuvoa?

Umpimielinen suomalainen ei pidä lainkaan työpalavereita, mutta kova hän on töitä tekemään niin, että manikyyrissä jää joskus käymättä. Tässä on umpimielisen suomalaisen umpimieliset lapiot.
 Ja lopuksi tärkein: umpimielisen suomalaisen umpimielinen kolli.

sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Analyysini Egyptin tilanteesta ja Suomen asennoitumisesta

Olen täällä peräkammarissani nopeasti analysoinut Egyptin nykyistä tilannetta ja erityisesti Suomen nykyisten hallituspuolueiden sekä median suhtautumista siihen.

Hallituspuolueet pitivät levottomuuksien alkamiseen saakka Hosni Mubarakin likidiktatuuria hyvänä, koska se toi alueelle vakautta.

Levottomuuksien kiihdyttyä hallituspuolueet alkoivat höpistä jotain demokratiasta, että se olisi hyvä. Media piti tärkeimpänä, ettei pohjoismaisiin toimittajiin kajottu levottomuuksien aikana.

Vihreät korostavat, ettei islamia saa syyttää.

Miten kehitys jatkuu? Ehkäpä niin, että demokratiakokeilut alkavat Egyptissä.

Ääri-islamistit aloittavat attentaatit ja itsemurhaiskut. Niistä tulee melkein jokapäiväisiä.

Vihreät korostavat, ettei islamia saa syyttää. Oikeastaan he ovat sitä mieltä, että kehitys kulkee Egyptissä hyvään suuntaan, koska siellä on säpinää. He toivovat samaa Suomeen, jotta täälläkin tapahtuisi joskus edes jotain.

Ulkoministeri Alexander Stubb (kok) toivoo rauhallista kehitystä ja julkaisee blogissaan itsestään noin sata kuvaa tärkeissä neuvotteluissa.

Lopulta Egypti muuttuu islamilaiseksi tasavallaksi. Avionrikkojanaisten kivittämiset ja homojen hirttämiset alkavat.

Vihreät hyväksyvät kehityksen, koska islamia ei saa syyttää eikä arvostella. Stubb itkee salaa.

Pääministeri Mari Kiviniemi (kesk.) vierailee Egyptin islamilaisessa tasavallassa kokovartaloburkhassa ja korostaa, ettei rasismin kanssa saa flirttailla. Hän tarkoittaa viestinsä suomalaisille nettirasisteille. Perinteisiin sanomalehtiin ilmestyy arvovaltaisia pääkirjoituksia, joissa korostetaan median vastuullisuutta portinvartijana ja huomautetaan, ettei sananvapaus oikeuta sanomaan mitä tahansa, ei ainakaan loukkaamaan Suomelle ystävällismielisiä valtioita.

Naisasialiitto Unioni antaa lausunnon Ylelle, että Kiviniemen vierailu Egyptin islamilaisessa tasavallassa oli erittäin onnistunut, koska kukaan ei nähnyt siellä pääministerin vartaloa, eikä häntä näin ollen kyetty esineellistämään.

- Kun naisten ulkonäköön ja vartaloon ja painoon ja käsilaukkuihin kiinnitetään huomiota, niin tavallaan viedään huomiota niistä asioista, joita naiset ammatissaan edustavat kun he ovat korkeissa poliittisissa asemissa, sanoo Naisasialiitto Unionin pääsihteeri Johanna Pakkanen.

- Toivon, että Suomessakin vihdoin päästäisiin irti siitä, että kiinnitetään huomiota naisten ulkonäköön, hän jatkaa.

Vihreä Lanka julkaisee laajan artikkelin otsikolla Islam on hieno uskonto ja kristinusko perseestä, siis perkeleestä.

Uusi maahanmuuttoministeri Anni Sinnemäki (vihr.) alkaa juoda salaa ja piilotella pulloja, vaikka nainen ei saa islamin mukaan juoda edes salaa. Hän antaa syyllisyydentuntoisena lausunnon noin puolentoista promillen humalassa: - Vihreät voittivat vaalit ja saivat uuden Suomen. Onnistuimme välttämään Suomen luisumisen sulkeutuneeksi ja ahdasmieliseksi Euroopan peränurkaksi.

Uusi kauppa- ja teollisuusministeri Jyrki Kasvi iloitsee, ettei Impivaara haise enää, vaan Suomi on avautunut. Hän korostaa, että Egyptin raikkaat tuulet ovat puhaltaneet Suomeenkin.

Eduskunta valitsee Tarja Halosen poikkeuslailla elinikäiseksi tasavallan presidentiksi.

Pääoppositiopuolueen puheenjohtaja Timo Soini laulaa, että harva meistä on rautaa.


JK. Ideoitahan on paljon. Uudessa Suomessa pitäisi oikeastaan valita myös ilmastoministeri, joka kieltäisi piereskelyn. Tai enpä tiedä. 

lauantai 5. helmikuuta 2011

Miksi inhoan monikulttuurisuutta?

Britannian pääministeri James Cameron on luonnehtinut monikulttuurisuutta epäonnistuneeksi hankkeeksi. Aiemmin saman asian on sanonut Saksan liittokansleri Angela Merkel.

Minä olen inhonnut monikulttuurisuutta ja suvaitsevaisuutta parikymmentä vuotta. Syynä siihen on se, että media ja koko valta- sekä valtiokoneisto ryhtyivät niitä niin kauan sitten tuputtamaan ja pakottamaan Suomen kansalle. Ajallisesti tämä vaihe alkoi, kun Neuvostoliitto romahti.

Liitän monikulttuurisuuden sekä suvaitsevaisuuden tuputtamiseen sellaisia määreitä kuin elitistisyys, oppimestarimaisuus, omahyväisyys, ylhäältä alas katsominen, ns. tavallisten suomalaisten halveksiminen, tätimäinen lempeys tai tätimäinen kireys, siis tätimäinen kaksinaamaisuus. Katsokaa esimerkiksi Tuija Braxia, Astrid Thorsia ja Eva Biaudetia.

Määreitä on monia muitakin. Kaikki ne ovat yhtä inhottavia. Kysymys on eräänlaisesta totalitarismista, joka on aina vastenmielistä.

Monikultturistit ja suvaitsevaiset yrittivät vuosia ajaa läpi ideologiaansa valistamalla ja uuvuttamalla. Kun se epäonnistui, he ovat viime vuosina valinneet keinokseen pakottamisen. Vireillä on väärien ajatusten kriminalisointilakeja.

Minä ainakin olen luonteeltani sellainen, että alan epäillä, kun joku suuri koneisto pauhaa kaikkialla yhden ainoan ajatussuunnan puolesta. Olen luonteeltani myös sellainen, että minussa herää vastareaktio, kun huomaan, että minua yritetään pakottaa johonkin tiettyyn ajatteluun.

Käsittääkseni minulla on paljon hengenheimolaisia. En ole yksin.


Onnea kaikille huhtivaaleissa. Kevät herää ja nuput puhkeavat.

perjantai 4. helmikuuta 2011

Vakava riita Söpön kanssa

Söpölle ja minulle on tullut erimielisyyksiä persujen ilmastomallista tai oikeastaan sen esittelystä. Söpöhän naisellisena ja herkkänä olentona on tietysti vihreä. Minä taas olen vanhana jääränä persuihin päin kallellani.

Söpöllä on ollut hyökkäävä asenne kuten vihreillä naispuolisilla olennoilla yleensä. Se pitää minua ihan tyhmänä.

Olen minäkin ihmetellyt, pitikö Timo Soinin mennä paukuttelemaan henkseleitään ilmastomallin esittelyssä ja sanoa, että tätä hän on koko ajan tehnyt Brysselissä. Siis paukutellut siellä henkseleitään puolitoista vuotta. Ei vaan Soini tarkoitti varmaan perehtyneensä Brysselissä koko ajan ilmastoasioihin. Niin ainakin toimittajat sen ymmärsivät.

Olen kummastellut myös Matti Putkosen roolia. Onko hän sittenkin demareiden myyrä persujen puoluetoimistossa Soinin renkinä? Eikö hän muka tajunnut, että kohta putoaa lunta niskaan, jos Soini esittelee Putkosen jo Metalliliitossa kirjoittamaa ilmastopaperia kuin omanaan? Eikö Putkonen voinut korjata edes niitä kirjoitusvirheitä, joita Metalliliiton paperissa oli?

Söpö pyrkii luennoimaan minulle: - Perussuomalaisten malli ei ole esillä missään kansainvälisissä keskusteluissa. Mikään maa ei aja eikä edes kannata sitä. Perussuomalaisten malli on peräisin suurteollisuuden lobbareilta. Saksalaiset kemianteollisuusfirmat ovat kaupanneet sitä alansa muunmaalaisille firmoille, mutta eivät ole saaneet edes näiden kannatusta.

Minä kyselen: - Mistä sinä tuollaista olet oppinut. Olet lukenut jotain Satu Hassin blogia. Hassihan on maanpetturi. Hänelle on tärkeintä ajaa suomalainen teollisuus alas ja saada siitä jokin Saksan Greenpeacen kunniamerkki.

Kun pyydän Pomolta tukea, Pomo vastaa, ettei häntä voisi koko persujen asia vähempää kiinnostaa.

- Olen ajatellut ryhtyä RKP:laiseksi, koska mielestäni ruotsia puhuvat somalikissat ovat maamme sivistyneistön valioita, kertoo Pomo.

No joo, kyllähän minä muistan, että Pomo nuorempana halusi somalikissaksi. Nyt se jo kuvittelee olevansa sellainen. Silakoissa on varmaan ollut joitain myrkyllisiä jäämiä, jotka luovat hallusinatoorisia illuusioita.

Killeltä en viitsi edes kysyä, koska se kuitenkin vastaa tapansa mukaan: - Minä syön nyt silakkaa ja sitten minä lepään.


Tällä kertaa Kille ottaa oma-aloitteisesti kantaa kuultuaan riitelyämme: - Jaa, sanoitteko, että joku Putkonen on myyrä. Minä olen elämässäni vääntänyt monelta myyrältä niskat nurin ja syönyt ne suihini.

Menen vielä Söpön luokse ulos ja yritän viimeistä sanaa. - No, kuule, jos tuo ilmastomallin esittely olikin Soinilta virhe, niin se oli häneltä vasta ensimmäinen virhe. Vihreät ovat tehneet virheitä jatkuvasti.

- Tämä oli sinulta viimeinen virhe. Katson, että tämä on häirintää. Lähden tästä talosta pois, vastaa Söpö.

- Antaa vetää vaan. Mene vaikka kysymään Vihreiden puoluetoimistolle maskottikissan paikkaa, minä vastaan.

- Sinä et pääsisi persujen puoluetoimistolle edes kahvinkeittäjäksi, heittää Söpö.

Tässä vaiheessa minä masennun. Söpö on oikeassa. Ei minusta enää ole mihinkään. Köntystän peräkammariini odottelemaan, milloin Söpö ilmestyy tuohon tuuletusikkunalle ja palaa kotiin.

No nyt se tuli.

torstai 3. helmikuuta 2011

Tuurin voimaannuttava kauppias

Olen katsonut kyläkauppias Vesa Keskisen esiintymistä tv:ssä ja ihmettelen asiasta noussutta kuohua.

Luettuani Viihdeuutisista, että Keskinen Tuurista esiintyi umpikännissä, menin Nelosen nettisivuille ja etsin ohjelmasta videon. Se oli minun yhteyksilläni hieman hidas video.

Videota katsellessani pähkäilin, onko Keskinen humalassa vai jonkin muun aineen vaikutuksen alainen. Vai onko hän vain väsynyt tai järkyttynyt siitä, kun rakas katosi ja palasi Ghanaan ilman hyvästejä?

Videolla Keskinen saattoi selvästi olla hieman humalassa tai ehkä paljonkin. Nähdäkseni ihmiset tulevat eri tavalla humalaan. Joku saattaa tulla selvästi hiprakkaan juotuaan nopeasti 2-3 lasillista kuohuviiniä tyhjään mahaan. Tuo tila menee sitten äkkiä ohi. Joku saattaa tulla pikku huppeliin juotuaan nopeasti kolme pullollista kuohuviiniä. Siitä täytyy sitten jatkaa, että tuo ihana olotila säilyy.

Alkoholin käyttöä moralisoidaan aivan liikaa. Keskinen ei tv-ohjelmassa loppujen lopuksi tehnyt kenellekään mitään pahaa. Hän ei edes sanonut häjysti kenestäkään.

Alkoholi siivittää ajatuksia. Tiedän sen, koska olen joskus itsekin käyttänyt alkoholia. Joskus kauan sitten ihmettelin eräänä aamuna janoissani, kuka oli illalla kirjoittanut minun koneellani tietokoneeni muistiin aivan virheettömän ja hienon tekstin. Olen vielä tänä päivänä varma, ettei se voinut olla kukaan muu kuin minä. (Tämä teksti on syntynyt kahvin voimalla.)

Alkoholi on viisasten juoma. Tiedän senkin. Sitä täytyy käyttää harkiten. Muistan hyvin, kun erään kerran en saanut tekstiä millään aikaiseksi. Istuin koneen äärellä aivan neuvottomana. Aivoni eivät totelleet minua.

Olisin kirjoittanut, että alkoholin käyttöä kauhistellaan liikaa ja että alkoholin käyttäjiä hyysätään liikaa. Kolmen kuohuviinilasillisen juojia kutsutaan jo alkoholisteiksi ja heitä hoidetaan yhteiskunnan rahoilla. Yhden tällaisen alkoholistin ongelmia kuuntelee kolme täti-ihmistä jossain hoitolaitoksessa.


Äskettäin vilkaisin tv:stä jotain voimaannuttavaa ohjelmaa, jossa rouvat kauhistelivat, miten voimaannutus oli heistä ihan kadonnut, kun heidän miehensä oli joskus kadonnut metsään istumaan teltassa ja juomaan keskiolutta.

Minä ajattelin, voiko miehiä sentään kaikesta syyttää.

PS. Jaahas, Keskisen esiintyminen on tullut tuupiin. Sieltä se on helppo katsella.

JK. Vesan kännipaita on jo myynnissä.

tiistai 1. helmikuuta 2011

En kykene vihreäksi

Olisi raskasta olla vihreä. En ensinnäkään oikein tiedä, kirjoitetaanko Vihreä isolla vai pienellä alkukirjaimella.

Pitäisi pelastaa maailma ja ilmasto sekä työntää aina töpseli pistorasiaan. Pitäisi tuottaa kaikki afrikkalaiset Suomeen.

Pitäisi rakastaa homoja ja muslimeita. Pitäisi halveksia heteroita ja kristittyjä.

Pitäisi aina olla viisaampi kuin muut ja sanella ylhäältä alas oikeat ajatukset. Pitäisi vaatia tyhmiä pitämään suunsa kiinni. Pitäisi kannattaa sensuurilakeja.
Tuskin saisi koskaan edes katsella heteropornoa.
 
Miehenä olisi aina toteltava naisia. Kissoille olisi syötettävä kasvisruokaa.
 

Suomalaisia olisi vähäteltävä. Lopulta olisi tuhottava koko Suomi.

Pitäisi lakata juomasta keskiolutta ja ryhtyä imemään khatia tai polttamaan pilveä.

Olisi käytettävä sellaisia sanoja kuin oskillaatio.


En kykene olemaan Vihreä, en edes vihreä.